A day in the life…

Dec 7, 2023


Soms heb je van die dagen, dat er van alles samenvalt. Vaste volgers van mijn blog weten dat ik tegenwoordig van alles doe. En normaal weet ik dat werk ook wel redelijk goed te verdelen over de week. Maar soms, soms valt zo’n beetje alles samen.

Dan begint zo’n dag met een fietstochtje naar de sportschool, want met mijn gezondheid gaat het langzaam de goede kant op, maar daar moet je natuurlijk ook wel wat voor doen. Na het sporten vlug naar huis, douchen, en weer terug op de fiets voor een volgende afspraak. Naar Factorium in dit geval. Een plek waar voor mij ook weer meerdere werelden en bekenden bij elkaar komen.

Het gesprek gaat over Popcorn, de solo’s. Een voorstelling waar ook mijn dochter Ennya aan meegewerkt heeft. Wat dat precies is, ga ik zeker nog een keer vertellen, maar nu ging het erom, dat er nog meer van dit soort voorstellingen moeten komen. Samen met mijn collega raadslid Freke Schellekens bomen we over de verschillende mogelijkheden en de financiering daarvan.

Na de lunch in de stad (waar je dan weer je musical collega Geertje Hochstenbach tegen het lijf loopt) vlug naar huis en boodschappen gedaan. Want tsja, ook ik heb mijn huishoudelijke taken. Tussendoor effe vlug mailen met mijn collega’s van de musical “Hier adem ik vrij” over nog wat muziek die geschreven moet worden. En even snel wat opzetjes gemaakt voor een arrangement voor het aanstaande Grand Gala du Kwek met de Koninklijke Harmonie ‘s Hertogenbosch.

Vervolgens weer op de fiets gesprongen richting Sparrenhof, voor een gesprek met creatief denker en maker Dieuwertje Vorstenbosch over het landgoed waar ik voor het onderwijs de kartrekker ben. En als het inmiddels alweer donker wordt, gauw terug naar huis om te koken en te eten, want om 19.00 uur begint de fractievergadering van GroenLinks op het gemeentehuis. Gelukkig maar tot 20.15 uur vanwege 5 december.

En dan, dan weer op de fiets terug naar huis, waar ik eindelijk op de bank kan ploffen. Maar jongens, elke keer als ik weer door de stad fiets, geeft me dat een gevoel van vrijheid. Vrijheid van het eigen baas zijn. Dan voel ik mij gelukkig, en adem ik vrij !!