Bedankt 2022…

Dec 22, 2022


Het was een bijzonder leerzaam jaar. Een jaar dat begon met kansen grijpen. Corona liep op zijn einde en mijn wereld krabbelde op. Ik had inmiddels het onderwijs verlaten, en moest dus op zoek naar nieuwe dingen. Die vond ik in de gemeenteraad (nou ja, nieuw??), in een hernieuwde kennismaking met de wereld van de blaasmuziek, in de culturele kinderopvang en in diverse nieuwe compositie opdrachten (een van de leukste luister je terug in het filmpje hiernaast).

Als je dan op dit alles solliciteert, verwacht je niet dat je ook overal wordt aangenomen. Bij mij gebeurde dat dus wel. Gevolg: al snel bleek ik weer ouderwets te veel hooi op mijn vork te hebben. En aangezien Corona mij had geleerd, dat wat meer tijd voor jezelf toch ook wel waardevol is, besloot ik al gauw om mijn uren op de groep bij CulTuur BSO Monopole op te geven. Inmiddels heb ik besloten om volledig ontslag te nemen, en mij op andere zaken te richten.

Dit is nodig, want in 2022 breidde mijn compositie en arrangeerwerk zich behoorlijk uit. Een vaste opdrachtgever viel helaas weg, maar er kwam heel veel voor terug. Meer dan 15 arrangementen voor Harmonie-orkest, diverse arrangementen voor musical orkest zoals Spotlight! en Big Fish van Boems, muziek voor een kermis griezelshow, een popnummer over de arbeidsmarkt, diverse stukken voor carnaval, blazers arrangementen voor Ranco Mes en nog wat groot werk voor symfonieorkest.

Ik kijk er allemaal met veel plezier op terug, ook met de wetenschap, wat komen gaat voor het volgend jaar. Maar nu ga ik eerst genieten van mijn hobby, en die heeft niks met muziek te maken….lekker koken met de kerstdagen voor mijn gezin en familie.

Voor al mijn trouwe lezers en volgers: Fijne Feestdagen !!