De laatste loodjes

May 25, 2023


En dan heb ik het niet over mijn musical Hier adem ik vrij. Die is namelijk net begonnen met repeteren. Afgelopen maandag was de eerste repetitie. En ik moet zeggen dat dat toch wel iets met me deed. Na zo’n lange tijd weer je muziek live horen is toch weel erg bijzonder. Binnenkort start wel de kaartverkoop, kaartjes zijn te verkrijgen vanaf 27 mei via de site van Schouwburg en Concertzaal Tilburg.

Het zou kunnen slaan op mijn andere muscialproductie; Muziektheater Cuypers. Die repetities zijn al even aan de gang en volgende week zaterdag is daarvan de eerste orkestrepetitie. Ook altijd een spannend momentje, alhoewel het hier ook niet helemaal nieuw is. Net als vele andere producties was ook hier een onderbreking door Corona. De uitvoeringen hiervan zijn in september in de Oranjerie In Roermond.

De laatste loodjes betreft deze keer mijn werkplek in de tuin, mijn studio in aanbouw. De stukadoor moet nog komen, en dan kan alles worden afgewerkt en kan ik eindelijk de studio gaan inrichten. Het leuke is dat op dit moment in mijn buurt van alles gaande is. Het zogenaamde Museumkwartier in Tilburg gaat een flinke onderhoudsbeurt tegemoet, en moet een uitstraling gaan krijgen van cultuur en creativiteit. Daar past mijn bedrijfje natuurlijk prima in.

Gisteravond was een bewonersbijeenkomst en daar presenteerde zich ook een ondernemersvereniging in oprichting: ondernemerswilhelminapark.nl En ja, ook het Wilhelminapark gaat een facelift krijgen. Dit jaar bestaat het namelijk 125 jaar en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Maar ook oude bekenden keren terug, zoals met de kermis Lunalunaluna. Ik hoop dat het spookhuisje er dan ook weer staat, dat is dan weer een mooi uithangbord voor mijn bedrijfje. Daarom hiernaast nog maar een keer de muziek.