Een publiek geheim……

Feb 10, 2022


Normaal gesproken probeer ik in mijn blogs altijd een beetje neutraal te blijven als het gaat om politiek. Maar tsja, ik denk dat het voor de meeste lezers toch wel een publiek geheim is dat ik al jaren actief ben in de Tilburgse politiek en me daar ook inspan ten gunste van de creatieve sector in onze stad van makers. Dus voor deze ene keer beken ik dan maar kleur in mijn blog en spreek ik me maar eens uit voor mijn partij in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Want opnieuw wil ik me de komende vier jaren gaan inzetten als raadslid en wel voor GroenLinks. Je kunt me vinden op plek 5 van deze lijst en ook nu weer ben ik de spreekbuis van met name het culturele gedeelte van ons programma. In dat kader hebben we op Valentijnsdag, ofwel komende maandag 14 februari een speciale actie op touw gezet om onze kunstenaars een steuntje in de rug te geven en wel met het motto: “Stuur niet alleen een kaartje, maar koop ook een kaartje!”.

Nu het kabinet heeft aangekondigd dat er waarschijnlijk weer meer mogelijk gaat zijn in de theaters, podia en musea, is dit de manier om de sector weer op weg te helpen. Publiek is namelijk de eerste behoefte. Aan mij dan de schone taak om er de komende 4 jaar mede voor te zorgen dat onze kunstenaars ook al dat moois kunnen creëren. Meer hierover dus komende maandag op de socials van GroenLinks.

En met het oog op de versoepelingen als video nog een keer de titelsong van mijn helaas gecancelde musical Hier adem ik vrij. Want dat is wat we toch allemaal weer willen: leven zonder restricties en genieten van alle mooie dingen in onze stad!!