En Doorrrr…

Sep 21, 2023


Het waren 5 fantastische dagen in Roermond, dank aan iedereen die meewerkte en dank voor alle mooie complimenten die ik heb mogen ontvangen over mijn muziek. En nu dus doorrr…

Want dit theaterseizoen staat er nog heel wat meer op het programma. Te beginnen met het Promsconcert van de Koninklijke Harmonie ‘s Hertogenbosch in de Maaspoort op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Het belooft weer een enorme happening te worden met diverse arrangementen van mijn hand. Ter herinnering hiernaast nog een filmpje van de vorige editie met Ingrid van den Nieuwenhuizen en Nadine Termeer.

Vervolgens zullen er rondom carnaval op diverse plekken weer de nodige arrangementen te horen zijn. Zowel op het Grand Gala du Kwek in Oeteldonk als op de diverse evenementen in Kruikenstad. En wie weet wat er qua arrangeerwerk nog meer op mijn pad gaat komen.

Maar ook op compositiewerk zal er het nodige te horen zijn. En dan begin ik natuurlijk met mijn eigen musical Hier adem ik vrij. Te zien en te horen in april in de Schouwburg en Concertzaal Tilburg. Samen met regisseur Boy Jonkergouw en vocal coach Ingrid van den Nieuwenhuizen (jawel, daar is ze weer wink ) en natuurlijk de fantastische cast gaan we een mooie productie wegzetten.

Tot slot nog wat nieuws over het Requiem voor Tilburg wat ik aan het schrijven ben, dat zit inmiddels in de afrondende fase. Ook daar zal later dit seizoen ongetwijfeld meer nieuws over naar buiten komen.

Al met al gaat het dus een geweldig seizoen worden. En om dan te spreken met de woorden van Liselot, een van mijn mentorkindjes toen ik op de Cultuur BSO Monopole werkte: “Ik heb er zin-in-in”