Even op adem komen…

Nov 3, 2022


En nu even wat rustiger aan. Na 5 voorstellingen met bijbehorende doorlopen en generales van Spotlight de Musical Revue en een paar concerten in de Maaspoort in het kader van de Echte Bossche Proms, is dat wel nodig merk ik. Maar wat was het een geweldige maand om allemaal weer te beleven. Fijne muziek, gelukkige muzikanten en zangers, en een enthousiast publiek. Op zo’n moment weet je weer dat je het mooiste vak ter wereld hebt.

Nu ook weer tijd, om me op het schrijven van muziek te richten. Allereerst is het bijna de 11e van de 11e en komt carnaval er weer aan. En dat is meteen weer mijn eerste aandachtspuntje. Want in Coronatijd heb ik samen met Steven van Gils en Tommy Schollen het verbroederingslied Samen Groen Oranje geschreven, en opgenomen met vele Tilburgse muzikanten en zangers. Dit nummer zal op de 11e van de 11e dus gepresenteerd worden.

Ook ga ik weer de nodige arrangementen voor Ranco Mes schrijven, en natuurlijk ga ik de orkest arrangementen verzorgen voor het Grand Gala du Kwek in Den Bosch samen met de Koninklijke Harmonie aldaar. En last but not least ben ik bezig met het afwerken van de arrangementen voor de musical Big Fish die in maart op de planken zal staan.

Duss… wat rustiger aan op het podium, maar niet met muziek. Genoeg te doen de komende tijd. Lekker arrangeren en componeren. Ik wordt daar gewoon heel blij van. Dus kijk ik nog maar even met genoegen terug naar het laatste concert van de Echte Bossche Proms in het filmpje met het nummer Rosanna van Toto, uitgevoerd door Ingrid van den Nieuwenhuizen en Nadine Termeer.