Gehackt!!

Dec 21, 2023


Helaas, ook ik moest er aan geloven. Gehackt….en wel dusdanig dat ik op geen enkele manier meer bij mijn Facebook en Instagram account kan. Gelukkig werkt mijn LinkedIn nog wel. Dus lieve lezers, ik heb geen hulp nodig, ik ben geen bitcoinmiljonair geworden en je hoeft nergens op mij te stemmen. Pass the word.

Na de kerstdagen ga ik pas weer vrienden, familie, collega’s en bekenden uitnodigen op mijn nieuwe Facebook account. De afbeelding bij deze blog is mijn profielfoto, dus dan weet je dat ik het daadwerkelijk ben.

Verder is er alleen maar goed nieuws te melden over het afgelopen jaar. Ik ben volle bak bezig met mijn orkest de Koninklijke Harmonie ‘s Hertogenbosch. Mijn musical in Roermond over Pierre Cuijpers was een groot succes en de volgende musical Hier adem ik vrij staat volop in de steigers.

Mijn werk op landgoed Sparrenhof begint inmiddels ook de nodige vruchten af te werpen. Afgelopen week waren meer dan 100 leerlingen uit het basisonderwijs op het landgoed aanwezig om een muziekspeurtocht uit te proberen. Deze was gemaakt door studenten van de Academie voor Muziek Educatie.

De ochtend was een succes te noemen, waarbij zowel voor de studenten als ook voor mijzelf nog het nodige te leren viel. Gelukkig kunnen we dat gaan toepassen in een herhalingsactie, want op de valreep moesten nog zeker meer dan 60 leerlingen teleurgesteld worden, omdat dat niet meer binnen de tijd paste. In 2024 gaan we dus nog een keer deze speurtocht organiseren. Uiteraard brengen we het geleerde daarbij in de praktijk.

En dan nu, vakantie, een paar daagjes even lekker niks. Ik wens dan ook alle lezers van mijn blog hele fijne feestdagen.