Hallo 2023……alsnog

Jan 12, 2023


Laat ik nog maar eens beginnen met mijn excuses aan te bieden vanwege het ontbreken van mijn blog vorige week. Daarom wat later dan gebruikelijk: de allerbeste wensen voor 2023 allemaal !!

En voor mij is dit jaar wel heel duidelijk in een bepaald thema begonnen, namelijk Carnaval. Ik geloof niet dat er een jaar is geweest waarin ik zoveel arrangementen voor carnaval heb moeten schrijven dan dit jaar. En dan ook voor heel diverse gelegenheden en samenstellingen. Daar heb je om te beginnen de gewone carnavalskapel zoals Fiesta Cervesa, zij zullen de komende weken een paar van mijn arrangementen laten knetteren.

Maar ook voor symfonie orkest. Bij de komende Kruikenconcerten zijn er maar liefst 4 van mijn hand te beluisteren. Dan natuurlijk de hofkapel waarvoor ik het winnende lied van Zumme Zinge arrangeerde en die ook nog wat van mij laten horen bij de Kruikenviering. En mijn eigen cluppie CV Confetti, de komende carnaval te horen in het stadhuisstroatje, met een paar Tilburgse carnavalskrakers die we samen schreven.

Tot slot nog het nodige arrangeerwerk voor Harmonie orkest. Bij Kruikenstad in Koor zijn wat gouwe ouwe arrangementen te horen. Maar de allergrootste verzameling muziek uit mijn thuisstudio zal klinken op het Grand Gala du Kwek in de Maaspoort in Oeteldonk. Maar liefst 10 arrangementen schreef ik voor dit bekende Bossche spektakel en die mag ik op 10 en 11 februari ook zelf gaan dirigeren voor de eerste keer.

En ik eindig dan maar met het al eerder geschreven verbroederingslied “Wij zijn samen Gruun Oranje”, hiernaast te beluisteren. geschreven voor dat Fistje dat eindelijk weer helemaal los mag…..en dat heb ik geweten !!