In volle vaart…

Mar 21, 2024


Dat is de snelheid waarmee de PR trein van mijn musical Hier adem ik vrij voortraast. Niet alleen op de gebruikelijke social media kanalen maar ook in Tilburg zelf. Het is bijna niet meer mogelijk om ernaast te kijken, en daar word ik natuurlijk heel blij van.

Zo is al een aantal keren de titel Hier adem ik vrij uitgebreid te zien geweest op de reclameborden in het stadion bij wedstrijden van Willem II. Ook door de diverse lokale media wordt de productie prima opgepikt en in de spots gezet. En dat zal de komende tijd nog wel meer gaan gebeuren.

Met al die aandacht is het soms wel lastig om altijd iedereen de credits te geven die ze verdienen. Als je mij gaat interviewen ben ik zo’n type van: “je gooit er een dubbeltje in en er komt voor een kwartje uit”, en dat heeft dan wel eens tot gevolg dat ik wat vergeet. Het hangt soms ook van de vragensteller af natuurlijk, maar goed, het mag duidelijk zijn dat ik deze productie niet in mijn eentje kan maken.

Dus daarom maar even alle credits op een rij: ik schreef de muziek en dirigeer straks de voorstellingen, Boy Jonkergouw was verantwoordelijk voor het script. Ingrid van den Nieuwenhuizen doet de vocal coaching en de regie assistentie, Boy Jonkergouw is de regisseur en Manon van Riel doet de choreografie. Het decor is van Simon Haen en Jeroen Willemse zorgt voor de kostuums.

Het hoogtepunt van de PR was wel afgelopen weekend, dankzij het stadsmuseum van Tilburg en Omroep Tilburg. En dat dan weer in samenwerking met de gemeente. We mochten een aanzienlijk aandeel leveren voor de Special Hier adem ik vrij in het kader van de 175e sterfdag van Willem II op 17 maart. Hiernaast is een compilatie te zien van ons aandeel. De hele talkshow met alle interviews kun je vinden via deze link

De verkoop gaat door al deze aandacht erg hard, dus wacht niet te lang met kaartjes kopen. Dan kan via de site van Schouwburg en Concertzaal Tilburg