Je kunt het niet alleen…

Nov 24, 2022


Nee, ik kan het niet, ik kan het niet alleen; een bekende tekst uit een liedje van de Dijk. Wat voor talent je ook hebt, je zult altijd mensen om je heen moeten hebben die met je meedenken, met je meeleven en je ondersteunen als dat nodig is. De afgelopen weken werd dat voor mij maar eens te meer duidelijk, op allerlei fronten.

Daarom wil ik in deze blog nog maar eens een lans breken voor al die besturen van verenigingen, stichtingen en organisaties. Zonder hen zou het vaak niet mogelijk zijn om als dirigent, componist of arrangeur je werk te doen. Deze vrijwilligers maken de mooiste voorstellingen en concerten mogelijk. Met name als je werkt op het snijvlak van amateurs en professionals.

Zij maken voor mij persoonlijke de volgende producties en voorstellingen het komende jaar mogelijk. Het Grand Gala du Kwek met Koninkelijk Harmonie ‘s Hertogenbosch in februari. Big Fish de musical met Boems in maart. Muziektheater Cuypers in Roermond in september. En Nine to Five met Spot! uit Goirle in oktober. Daarnaast nog vele kleinere bijdragen aan diverse producties en concerten.

Tot slot nog een speciale vermelding voor Stichting Muziektheater Tilburg. Lang is het onzeker geweest of Hier adem ik vrij een doorstart kon maken. Inmiddels is het bestuur behoorlijk uitgebreid en staat er weer een fantastisch team in de startblokken. Hiermee is het gelukkig weer mogelijk geworden om Hier adem ik vrij alsnog op de planken te zetten. Later meer nieuws hierover.

Daarom van mijn kant een daverend applaus voor al deze mensen die zoveel moois mogelijk maken.