Niet 1, niet 2, maar ….X…. Musicalproducties in 2022

Jul 28, 2021


Nadat ik in eerdere blogs bekend maakte dat ik in 2022 twee grote producties zou gaan doen, namelijk Muziektheater Cuypers in Roermond en Hier adem ik vrij in Tilburg, kan ik nu een derde productie aankondigen. In oktober en november zal ik als orkestleider stralen in de productie Nine to Five van Spot! Goirle. We gaan deze productie met muziek van Dolly Parton neerzetten in de theaterzaal van het Jan van Besouwhuis in Goirle en in theater de Leest in Waalwijk. Meer informatie is de vinden op de Facebookpagina van Spot! Goirle. Deze uitvoeringen zullen zijn in oktober en november 2022.

En hier blijft het niet bij. Diegene die het programma van Theaters Tilburg goed bekeken hebben, is misschien nog wel iets meer opgevallen. Ook Boems Tilburg zal in juni met een productie op de planken staan, namelijk Big Fish. En ook in deze productie ben ik de orkestleider en ben ik daarnaast verantwoordelijk voor de arrangementen. Ook hier is overigens de kaartverkoop al van gestart.

Jullie kunnen je voorstellen dat ik enorm verheugd ben om na bijna 2 jaar binnen te hebben gezeten en te hebben geschreven aan deze fantastische musicals, ik ze nu eindelijk allemaal mag laten horen in het theater. Ik moet nog even geduld hebben maar met het vooruitzicht van 4 prachtige producties met 4 zeer enthousiaste gezelschappen, is de weg naar 2022 een stuk draaglijker geworden. 

Tot slot nog een mededeling: vanwege vakantie zal in augustus mijn blog maar 2 keer verschijnen. Vanaf september volgt er weer wekelijks een blog.