Nieuwe ideeën borrelen op…

Mar 24, 2022


Na 2 jaar Corona en na een jaar bijna te hebben stilgestaan, raast mijn leven zich op dit moment weer voort met de snelheid van een TGV. Een heel onwerkelijk gevoel, en ik moet er ook best wel aan wennen. De laatste maanden kon ik het ene na het ander goede nieuws melden dat ik weer volle bak aan de gang was, met als hoogtepunt de verkiezingen een week geleden. En dat is wennen. Vroeger draaide ik mijn hand niet om voor een werkweek van minstens 80 uur. Maar nu heb ik toch wel wat moeite met dit tempo. Doordat ik een jaar heel bedachtzaam aan ideeën kon werken, ben ik nu soms bang dat ik zo snel ga, dat ik mooie dingen voorbij flits, zonder ze op te merken. Voor mij een heel nieuwe ervaring.

Des te mooier was het gesprek dat ik gistermiddag had met 5 vrouwen over een idee dat is ontstaan in Coronatijd. Dat idee behelst een muziektheaterproductie met een kleine cast, een klein orkestje, bestemd voor de Nederlandse en Vlaamse theaters. Jawel, mijn eerste professionele productie. Had ik nog twijfels of ik deze door zou moeten zetten, zeker nu ik het weer hartstikke druk heb, dan zijn deze na die brainstorm helemaal verdwenen. Dit moet ik gaan maken, ik kan simpelweg niet anders. En het hoeft niet snel, als het maar kwaliteit heeft. Ik wil er nog niet al te veel over kwijt… maar een eerste muzikale (digitale) schets en een sfeerfoto wil ik hier al wel posten…..wordt vervolgd !!