Nog even en dan….

Apr 6, 2023


Zijn de audities van Hier adem ik vrij. De groep auditanten groeit gestaag, maar er kunnen zeker nog mensen bij, zowel mannen als vrouwen. Dus…voor diegene die nog twijfelt? Niet doen, gewoon komen auditeren. Meer info staat op www.muziektheatertilburg.nl

En gelukkig kan ik er zelf ook bij zijn. Het herstel gaat gelukkig goed. Wat langzaam, maar in ieder geval snel genoeg om bij de audities te kunnen zijn. En daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee. Je kunt je voorstellen dat als je zo’n 5 jaar geleden bent begonnen met het schrijven van een musical, je dan eindelijk ook wel (voor de 2e keer) naar een eindresultaat wil werken. En dat begint met audities.

Inmiddels is mijn andere productie, Muziektheater Cuypers, al volle bak bezig met repeteren. De uitvoeringen daarvan zijn van 13 t/m 17 september in het Oranje Theaterhotel in Roermond. Er zal dus een korte periode zijn dat ik met twee door mij gecomponeerde producties tegelijkertijd aan het repeteren ben. Kwestie van eventjes goed je aandacht verdelen. Want bij twee nieuwe producties moet er altijd nog gesleuteld worden.

Dat voert mij weer terug naar eind 2016/ begin 2017. Tot op het laatst werd er toen nog gewerkt aan de nummers van Moordhoek, mijn eerste grote musical. Dat is nu eenmaal een normaal proces als je voor het allereerst een productie op de planken zet. En ook wel begrijpelijk…strikt genomen werk je namelijk toe naar een wereldpremière. En die was gaaf destijds in 2017. Bijgevoegd filmpje was het laatste van een reeks over Moordhoek die Sander Verhoeven maakte, en geeft prachtig de sfeer van die première weer.

Op naar twee wereldpremières in het theaterseizoen 2023-2024 !!