Praten over je passie

Dec 8, 2022


Er wordt van mij wel eens gezegd: “gooi er een kwartje in, en hij praat de oren van je hoofd”. En eerlijk gezegd, zeg ik dat ook wel over mezelf. In de loop van de afgelopen jaren is inderdaad duidelijk geworden dat ik niet op mijn mondje gevallen ben. Vaak komt dat goed uit, zoals in de politiek, en soms kun je het ook beter gewoon doen in plaats van erover praten. Ik heb het natuurlijk over mijn grote passie: muziek!

Nou, dat doen, heb ik denk ik in de loop der jaren wel getoond. Dus schaam ik me er ook niet voor om het er veelvuldig over te hebben. En vanavond mag ik dat dan ook weer op een podium doen, namelijk bij de muzikale talkshow Notenkrakers. Georganiseerd door Eef van Eerdewijk, een ondernemende vrouw die al heel lang mijn pad in het culturele wereldje van Tilburg kruist, en met wie ik een fijne band heb.

Ik mag daar gaan vertellen over de muzikale invulling van Wintervuur. Een happening op kerstavond georganiseerd door het wereldpodium in het Paleis. Mijn bijdrage is de muzikale invulling van die avond. Erg leuk om te doen, weer eens iets anders. Verder mag ik gaan vertellen over alle uiteenlopende projecten die ik doe als componist. Van carnaval, met Kruiken voor Kruiken tot en met Krapte snapte, maar misschien ook wel over Hier adem ik vrij. Tsja, en welke kant dat dan nog meer opgaat? Nog geen idee. Want als ik over mijn passie mag gaan praten, dan ben ik zo een,twee,drie nog niet stil.

Duss..wil je weten wat ik precies te vertellen heb, dan zit er maar een ding op, en dat is aanwezig zijn bij Notenkrakers om 20:30 uur in de Paradox in Tilburg……tot vanavond???