Repeteren repeteren

Sep 16, 2021


Vorige week was het eindelijk zover. Van zowel Hier adem ik vrij als van Muziektheater Cuypers, startten de repetities voor de volledige cast. Na anderhalf jaar kon ik eindelijk weer mijn eigen muziek live terughoren. Het was nog even spannend hoe de repetities er de komende maanden uit zouden gaan zien, maar na de persconferentie deze week, weten we dat we de vermaledijde 1,5 meter eindelijk los kunnen laten. Nu volle kracht vooruit naar de voorstellingen in maart en april. Je wilt niet weten hoe ik daar naar uitkijk. Dan kan ik iedereen eindelijk laten horen wat ik gemaakt heb.

Natuurlijk zullen er al eerder stukjes te horen zijn via de socials, maar live in het theater blijft natuurlijk het mooiste. Daarom nog maar wat extra reclame hier. Kaartverkoop voor Muziektheater Cuypers in maart in Roermond vind je hier (dit is de première, doorlinken naar een van de andere 5 voorstellingen kan ook natuurlijk). Hier adem ik vrij kaartjes in Schouwburg Tilburg zijn hier te vinden.

Hiernaast alvast wat opwarmertjes: het filmpje wat de cast van Hier adem ik vrij in Corona tijd maakte en een eerste teaser van een nummer uit Cuypers, gezongen door Marjolein Heijltjes.