Schaamteloos reclame…

Jun 1, 2023


Ik heb even getwijfeld over het onderwerp, maar ja, uiteindelijk won de onbeschaamde marketing het toch van de literaire authenticiteit van mijn blog (er mag nu gelachen worden).

Het typische hollandse “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” slaat ook bij mij nogal eens toe. Terwijl er genoeg mensen zijn die me vertellen dat ik ook gewoon trots mag zijn op wat ik doe en maak. Vandaag ben ik dat dan ook maar even. En het gevolg is dat ik jullie graag (nog maar eens) wijs op de muziektheater productie Cuypers.

Het zal de vaste lezers zeker niet ontgaan zijn dat ik de muziek gecomponeerd heb en het orkest ga dirigeren. De eerste repetitie is komende zaterdag, dus volop aan het voorbereiden. Doordat er een zomervakantie tussenzit lijkt de premiere ver weg, maar dat is hij niet. De voorstellingen zijn namelijk al vanaf 13 september en de kaartverkoop gaat hard.

Natuurlijk hoop ik dat er ook mensen uit Tilburg komen kijken, maar dan moet ik het wel onder de aandacht brengen, aangezien hier in de plaatselijke media weinig aandacht is voor die regionale productie in Roermond. Vandaar dus toch maar even schaamteloos reclame maken. Het belooft ook qua vormgeving namelijk een prachtige productie te worden.

En dan is er nog het aspect van de oud-MAFfers. Wie?? zult u nu denken? Ik bedoel daarmee de studenten die ooit zijn afgestudeerd aan de MusicAllFactory. Twee van de hoofdrollen worden namelijk door alumni van de MAF gespeeld: Wouter van der Horst en Marjolein Heijltjes. Zij zaten nog op deze opleiding tijdens mijn laatste jaar als dirigent en arrangeur daar.

Dus: schroom niet, maak carpoolafspraken, regel een busje, en bestel kaarten om te komen kijken. Maar wacht niet te lang, want de verkoop gaat hard !!