Terug van weggeweest…

Jul 7, 2022


En dan zou het logisch zijn dat deze titel teruggrijpt op mijn aangename week vakantie op Curacao. Echter slaat de titel ook op iets anders wat ik in het verleden heb gehad en wat onverwacht als souvenir mee terugreisde. Jawel…daar istie weer: Mister Covid 19 oftewel Corona!! Na een eerste klamme nacht terug in Nederland, deed ik toch maar even een testje en die had geen kwartier nodig voor een uitslag. Al na ongeveer 1 minuut waren er duidelijk twee streepjes zichtbaar, positief dus. Balen, maar ja, wat doe je eraan. Dus mijn hele agenda maar afgebeld voor deze week. En daar stond al behoorlijk wat op. Tussen het gehoest en genies door kon ik nog net wat korte videovergaderinkjes (leuk scrabblewoord) doen, o.a. eentje over de opstart van Muziektheater Cuypers. En ja, zulke leuke gebeurtenissen wil je niet missen.

Inmiddels is de koorts wat gezakt en nemen het hoesten en niesen ook wat af, zodat ik langzamerhand weer wat puf heb om mijn komende arrangeerwerk wat te ordenen. Sommige dingen moeten namelijk snel af zijn, zoals de muziek voor kermis attractie Boe! Deze is te zien op Lunalunaluna, de theaterkermis in het Wilhelminapark over een paar weken. En het arrangement voor een arbeidslied waar ik met Pieter Bon aan werk in samenwerking met stadshoogleraar Ton Wilthagen. En dan zijn de voorbereidingen alweer begonnen voor de Musicalrevue Spotlight waar ik de arrangementen voor maak en na de zomer ook het orkest weer ga dirigeren. Kortom, zaak om weer snel beter te worden want de klussen wachten en ik heb er na de vakantie weer zin in!!