Tilburgs Geluk…

Mar 10, 2022


Tilburgs Geluk….De slogan van Groenlinks voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een mooi streven waar ik graag voor ga. Als je dan ook nog weet dat de titel van het verkiezingsprogramma is “In Tilburg ademt iedereen vrij”, dan is de link snel gelegd naar waar ik gelukkig van wordt, en dat is dat ergens de komende jaren mijn musical Hier adem ik vrij te zien zal zijn in de Tilburgse schouwburg.

Als ik dit schrijf voor mijn wekelijkse blog, is het de avond dat in Roermond mijn andere musical, Muziektheater Cuypers in premiere zou zijn gegaan, tenminste als Corona geen roet in het eten had gegooid. Het markeert een periode die ik achter me hoop te laten. Een periode waarin mijn geliefde Kunst en Cultuur sector grote offers heeft gebracht, om met name de zorg niet te laten ontsporen. Des te belangrijker dat nu de politiek opstaat om deze sector op alle fronten te steunen, zodat ze weer tot volle bloei kan komen en gaat zorgen voor bruisende steden en dorpen. Want ik denk dat ik niet de enige ben die gelukkig wordt van al dat moois dat in de studio’s en ateliers van Tilburg wordt gemaakt, maar dat ook de Tilburgse bevolking weer snakt naar de nodige beleving en verwondering in de musea, op de podia en zomaar op een hoek van de straat.

Hier in Tilburg wil ik me daar ten volle voor gaan inzetten als raadslid voor GroenLinks, en jullie kunnen me daarbij steunen met jullie stem bij de verkiezingen volgende week op 14, 15 en 16 maart. Je vind me bij lijst 3 op plek 5.