Vakantie !

Aug 4, 2022


De maand augustus is begonnen, tijd om het wat rustig aan te doen, vakantie dus. Alleen ben ik bang dat het stukje rustig aan doen waarschijnlijk gaat sneuvelen. Er staat nogal wat op de rol namelijk in het nieuwe seizoen. Dat feit was ook een van de redenen dat ik minder uren ga werken bij CulTuur BSO Monopole. Het beleidsmatige blijf ik doen, maar met name het werk op de groep wordt flink minder. Dat was nodig om in mijn hoofd weer ruimte te creeren voor het schrijven van muziek, zowel composities als arrangementen. Maar goed, wat kunnen jullie van mij verwachten vanaf september?

Sowieso hebben diegene die mij op Facebook volgen gemerkt, dat ik samen met Pieter Bon en Ton Wilthagen aan een nummer aan het werken ben. Het resultaat van deze noeste arbeid zal in september te beluisteren (en te bekijken) zijn. Verder ben ik bezig met een mega project van mijn orkest de Koninklijke Harmonie ‘s Hertogenbosch, wat in oktober gaat plaatsvinden, en waar ik een hele bak arrangementen voor aan het schrijven ben. En dan vind in diezelfde maand ook nog de premiere plaats van de Musical-Revue Spotlight in Goirle. Ook hier heb ik alle arrangement voor geschreven en ga ik het orkest dirigeren. 

Om me op dit alles eens even goed voor te bereiden ga ik met mijn blogs dus even offline in de maand augustus. Vanaf september hoop ik mijn vaste lezers weer te mogen begroeten bij mijn korte hersenpinsels over het reilen en zeilen van mijn muziekleven. Fijne vakantie allemaal !!