We gaan beginnen !!

Aug 31, 2023


Nou ja, eigenlijk ben ik al begonnen. En eigenlijk al sinds vorige week, dus in feite is deze blog te laat…oeps! Maar ja, laten we niet gaan muggenziften want ik heb ongelooflijk veel zin in het komende seizoen. Eindelijk ga ik weer met mijn eigen producties het theater in. En de eerste is al snel.

Vanavond starten de repetities met orkest voor Muziektheater Cuypers, om vervolgens in een stroomversnelling door te gaan naar de première op 13 september. Meer dan 3 jaar geleden begon ik met het schrijven van de muziek en nu gaat het dan eindelijk klinken. En dan ook nog in een splinternieuw theater.

Verwacht de komende dagen en weken dus een flinke bak spam op de social media. Er is namelijk flink wat PR materiaal gemaakt en dat is niet voor niks natuurlijk. We willen heel veel publiek zien tijdens de voorstellingen. Kom dus genieten van de cast, het orkest, de muziek, de zang, het decor en de visuals. De kaartverkoop gaat hard en we gaan op sommige dagen al richting uitverkoop. Wacht dus niet te lang, en hopelijk tot in de foyer na de voorstelling.

Maar Muziektheater Cuypers is natuurlijk niet het enige wat op de rol staat. Er gaat nog veel meer gebeuren. De repetities van Hier adem ik vrij zijn ook weer gestart. De map met muziek voor het Promsconcert van de Koninklijke Harmonie ‘s Hertogenbosch is bijna gevuld met arrangementen. En mijn compositie van een Tilburgs Requiem is over de helft. Maar daarover later allemaal meer.

Dus….in goed Nederlands:  “It’s good to be back !!”