We mogen weer naar Schouwburg en Concertzaal Tilburg

Sep 2, 2021


Het theaterseizoen gaat weer beginnen en daar wil ik natuurlijk bij zijn. Morgenavond ga ik luisteren naar Kamerata Zuid en Iris de Hond in de Concertzaal hier in Tilburg. Dit strijkorkest, opgericht door mijn goede vriend Frank Adams, heeft inmiddels wel een speciaal plekje in mijn hart verworven, en niet alleen omdat ik het genoegen heb een van de vaste arrangeurs te zijn van dit kamerorkest (zie een eerdere blog over de YCTA projecten). De boeiende programmering van dit ensemble zorgt ervoor dat ik bijna niets mis van hun concerten.

Ik kijk dan ook enorm uit naar morgenavond en ik weet zeker dat ik weer ga genieten, net zoals bij het concert met Jett Rebel in Coronatijd. Mocht je dat gemist hebben: zie het filmpje hiernaast. Dat geeft meteen een goede indruk van de projecten die dit ensemble iedere keer weer verrassend op de planken weet te zetten. Zelf had ik het genoegen om het laatste project voor Coronatijd voor ze te mogen arrangeren: een wervelende show, getiteld Clash-Up, met de band Memphis Maniacs. Helaas is deze maar een paar keer te zien geweest omdat Corona roet in het eten gooide. Ik hoop dan ook dat we weer een theaterseizoen tegemoet gaan, waar we niet gehinderd door allerlei pandemie beperkingen, kunnen genieten van onze podiumkunsten.