Wereldberoemd in Tilburg

Jul 22, 2021


Na jarenlang hoofdzakelijk in Tilburg en omgeving actief te zijn geweest, kreeg ik ruim een jaar geleden de kans om ook wat verder weg mijn talenten te etaleren. Ik werd benaderd door Henk Sillen van Muziektheater Cuypers of ik interesse had om componist en muzikaal leider te worden van deze productie in Roermond. Een kans die ik uiteraard niet kon laten liggen, en daar dacht het Artistieke Team blijkbaar (en gelukkig) hetzelfde over. Inmiddels zijn Ton (script) Sandra (vocal coaching)  en Bart (regie) fijne directe collega’s naast vele anderen met wie we een prachtige productie gaan wegzetten in maart 2022.

Wat het extra bijzonder maakt is dat de hoofdrollen worden gespeeld door 2 oude bekenden van mij uit mijn tijd bij de MusicAllFactory, namelijk Marjolein Heijltjes en Wouter van der Horst. Zo zie je maar, het blijft toch een klein wereldje.
Er is ook nog een link met mijn eerste productie Moordhoek. De kerk in Tilburg in de Noordhoek, waar Marietje Kessels in 1900 vermoord werd gevonden, is ontworpen door…..Pierre Cuypers. Toeval bestaat niet zullen we maar zeggen.

In de bijlage hiernaast alvast een muzikaal voorproefje. Wil je meer horen, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij een van de 6 voorstellingen in het Theaterhotel de Oranjerie in Roermond van 9 t/m 13 maart. Kaartjes zijn via de site van Theaterhotel de Oranjerie te krijgen. Ik hoop je bij een van de voorstellingen te zien.